Gratis pH-waarde test indien je een product uit onze webshop aanschaft

De pH is een maat voor hoe zuur of alkalisch (basisch) urine is

Een disbalans in je zuur-base evenwicht is via de urine makkelijk te meten. Dit kun je zelf thuis doen met de pH strips. Vraag via onderstaande formulier gratis pH strips aan.

Gratis pH-waarde test met P. Jentschura PH-Strips

  • Gemiddelde pH-waarde tussen 6.5 en 7.0 = geen significante verzuring
  • Gemiddelde pH-waarde tussen 5.5 en 6.5 = middelmatige verzuring
  • Gemiddelde pH-waarde tussen 4.5 en 5.5 = hoge mate van verzuring
Volg het driestappenplan om je lichaam te bevrijden van afvalstoffen

Gratis pH-waarde test

De pH is een maat voor hoe zuur of alkalisch (basisch) urine is. De pH waarde van de urine schommelt. Zo is de pH waarde van je urine in de ochtend altijd iets lager dan in de middag.Gewenst is een pH waarde rond de 7.

  • 07.00 uur ’ s ochtends (voor je ontbijt): 6,2 – 6,4
  • 10.00 uur voormiddag : 7,2-7,4
  • 12.00 uur middag (voor je lunch) : 6,8 – 7,1
  • 16.00 uur namiddag : ph 7,4 – 7,7
  • 18.00 uur voor het avondeten: 6,7 – 7

Doe de gratis pH-waarde test daar meten is weten!

Heb je een pH waarde lager dan 4,5? Trek aan de bel en start met ontzuren. Een pH waarde lager dan 4,5 kan zorgen voor een blijvende nierbeschadigingEen pH waarde hoger dan 7,8 is te basisch. Medicijngebruik of chronische ziekte kunnen dit veroorzaken. Ook dan is het belangrijk om intensief te ontzuren.

Een te lage (of juist te hoge) pH waarde wordt veroorzaakt door een overschot aan zuren en gifstoffen (zoals verkeerde voeding, stress, straling, medicatie en milieugifstoffen) en een tekort aan base (mineralen, vitamines, enzymen en spoorelementen) Een verstoring in je zuur-base evenwicht, ook wel verzuring genoemd, betekent dat je lijf te veel afvalstoffen binnenkrijgt en moeite heeft met de uitscheiding hiervan. Afvalstoffen die niet goed uitgescheiden kunnen worden via je uitscheidingsorganen, zoals je darmen, nieren en longen, worden opgeslagen in (vet) weefsels, spieren, gewrichten of willen eruit via je huid (hallo huidklachten).

Je huid is je grootste uitscheidingsorgaan en daarom zijn baden in basisch mineralenzout ook zo goed. Een verstoorde zuur-base balans zorgt voor de-mineralisatie – je mineraaldepots worden leeg getrokken en de opname van mineralen vermindert. Mineralen aanvullen is een must bij elke vorm van verzuring.Is jou zuur-base evenwicht verstoord? Start vandaag nog met de Base kuur! Zorg voor een overschot aan basische voeding, reduceer stress en maak van je huis een stralingsvrije plek om op te laden. Doe vandaag nog de gratis pH-waarde test.

Klik hier voor het aanvraagformulier voor een GRATIS pH-waarde test bij aanschaf van een product uit onze webshop