Vascu-Vitaal

Effectieve aderreiniger, maakt bloedvaten schoon

  • Lost plaque op in het bloedvat
  • Goed voor het hart
  • Bevordert de conditie van de hartspier
  • Bevat een keur aan afweerstimulerende afweerstoffen
  • Normaliseert de bloeddruk
  • Ter voorkoming van trombose
  • Anti-oxydante werking

Vascu-Vitaal® is verkrijgbaar in verschillende presentaties:

Vascu-Vitaal® 300 tabl. weefselextract/300 tabl. plantenextract/granulaat

Onderzoeksverslag Vascu-Vitaal® door Medica Natura

In natuurgeneeskundig centrum Medica Natura te Drachten heeft mevrouw L. Rebel haar bevindingen, ervaringen van de laatste 10 jaar van Vascu-Vitaal® en haar gebruikers vastgelegd. Mevrouw L. Rebel is reeds 18 jaar natuurgeneeskundige, ze studeerde af aan de Academie voor Natuurgeneeskunde en aan het EUTCM in Rotterdam. Daarna volgde ze een opleiding aan de Grieshaberacademie in Duitsland. Mevrouw Rebel heeft zich gespecialiseerd in de behandeling met Electro-acupunctuur volgens Dr. Voll (EAV).

Via EAV kan zij precies lokaliseren waar in het vaatstelsel de problemen zich
voordoen. In de laatste 10 jaar deed ze gemiddeld 350 bloedvatmetingen per jaar.

Aan het onderzoek deden 45 mensen mee met uitlopende klachten, van Angina Pectoris tot mensen met bypass operatie´s, van pijn op de borst tot koude handen en voeten. De optimale dosering werd gemeten met EAV. Tot het einde van de kuurperiode werden de deelnemers om de 2 maanden gemeten.

Resultaten onderzoeksverslag

Aan het eind van de kuur waren zesentwintig van de vijfenveertig personen klachtenvrij en waren arterosclerose en genoemde bloedvatnosoden niet meer meetbaar.

Acht van de vijfenveertig personen waren zeer tevreden met de verbetering.

Bij zeven van hen waren de arterosclerose en genoemde bloedvatnosoden niet meer meetbaar.

Bij één persoon waren wel arterosclerose en genoemde bloedvatnosoden meetbaar maar waren de potenties fors verhoogd.

Vier van de vijfenveertig personen waren aan het eind van de kuur matig tevreden terwijl arterio sclerosis- en genoemde bloedvatnosoden niet meer meetbaar waren.

Twee van hen gaven toestemming tot verder onderzoek. Bij hen werden andere oorzaken gevonden van hun klachten.

Zeven van de vijfenveertig personen waren niet tevreden. Zij bespeurden geen enkele verbetering, maar ook geen verslechtering.

Bij vijf van hen werden arterosclerose en genoemde nosoden niet meer gemeten. Zij gaven alle vijf toestemming tot verder onderzoek en er werden andere oorzaken voor hun klachten gevonden.

Bij twee personen waren artero- sclerose en genoemde bloedvatnosoden slechts enkele potenties verhoogd. Beiden hadden ernstige bloedvatproblemen en waren in zeer slechte conditie.In totaal waren aan het eind van de kuur bij tweeënveertig personen geen arterosclerose en bloedvatnosoden meer meetbaar.

Bij drie personen zijn deze wel meetbaar bij een zwakke stijging van de potentie. Een voorzichtige conclusie zou kunnen zijn dat hart- en vaataandoeningen zeker ondersteund kunnen worden met een goede orthomoleculaire therapie.