WurzelKraft Bio
VANAF NU in biologische kwaliteit en in slechts een smaak!
WurzelKraft BIO is het omnimoleculaire levensmiddel van P. Jentschura. Het combineert op unieke wijze de kracht van meer dan 100 planten. Wurzelkraft is uitermate geschikt om ontstane tekorten aan vitaliserende stoffen en levensenergieën aan te vullen, dat onder de vorm van granulaatpoeder wordt aangeboden. In de afgelopen 20 jaar heeft WurzelKraft BIO de markt van vitaalstofleveranciers veroverd voor langdurige gezondheid, schoonheid en prestatie.
Driestappenplan Ontzuren & Ontslakken:
1. Reiniging (7×7 Kruidenthee)
2. Regeneratie (Wurzelkraft)
3. Uitscheiding (MeineBase Badzout)
De aanwezige elektrolyten in Wurzelkraft BIO vullen de waardevolle mineraaldepots in ons lichaam aan. Mineralen in het lichaam helpen de afvalstoffen en zuren te binden en te neutraliseren en zorgen daarmee dat de zuur-base-huishouding van ons lichaam in balans blijft. De biologische Wurzelkraft is een plantaardige granulaat en bevat naast waardevolle bijenpollen een mengeling uit een verscheidenheid van 100 ingrediënten zoals kruiden, groenten, vruchten, specerijen en zaden.
Wurzelkraft BIO vormt dankzij het succesvolle basismengsel een rijke bron aan plantaardige voedingsstoffen en zijn:
• Glutenvrij;
• Zonder conserveringsmiddelen, volgens de wet;
• Zonder kleurstoffen;
• Zonder smaakstoffen;
• Zonder tarwekiemen!
Hoe Wurzelkraft te gebruiken:
– 3-5 theelepels per dag innemen tijdens de maaltijden;
– Zwangere vrouwen, ouderen en topsporters: 5-8 theelepels per dag;
– Wurzelkraft kan worden vermengt in pap, muesli, drank, soep e.d.;
– Als garnering over salades, groenten en aardappelen etc.;
– Let op bij warm eten: Wurzelkraft verliest haar werking bij een temperatuur boven de 45 ⁰C.
Receptideeën
Smakelijke salade
Een lekkere salade, bijvoorbeeld met tomaten, komkommer, witlof, radijsjes, lente-uien, avocado, een
goede olie en 1 à 2 theelepels WurzelKraft – een echt genot! Ook een bladsalade met jonge scheuten en frisse kruiden laat zich met WurzelKraft aromatisch verfijnen.
Aromatisch broodbeleg
WurzelKraft kan op vegetarisch broodbeleg worden gestrooid en vervolgens met kruiden en schijfjes tomaat of komkommer e.d. worden verfijnd.
Heerlijk avondeten
‘s Avonds kunt u WurzelKraft op heerlijke wijze combineren met aardappelen, gierst, gestoomde groenten en kruidenkwark.
Pittige pasta
WurzelKraft BIO op speltpasta – geniet eens op een andere manier van de mediterane keuken.
Volwaardige groentedip
Roer WurzelKraft door een dipsaus naar keuze. Met verse groenten een ideale snack voor tussendoor.
Wurzelkraft vormt een logische combinatie met 7×7 KruidenThee en MeineBase Badzout voor een optimale ontzuring! En ook: Eet evenwichtig en gevarieerd!
Het recept van de WurzelKraft BIO
bijenpollen*32,5 %, vruchten 24,3 % (appel*, ananas*, mango*, frambozen, bosbessen*, acerolakers*, sinaasappel*, rode bosbessen*, braambessen*, abrikozen*, sinaasappelschil*, veenbessen*, citroenschil*), pompoenpitten*, lupine*, zoete amandelen*, kruiden 2,8% (zoethoutwortel*, paardenbloem*, hopbloesem*, boekweit*, galangawortel*, berenlook*, brandnetelbladeren*, vlozaadvezels*, lavasbladeren*, rozemarijnbladeren*, tijm*, hysop*, dragonbladeren*, eucalyptusbladeren*, melissebladeren*, akkerpaardenstaart*, duizendblad*, wijngaardbladeren (groene)*, artisjok*, basilicum*, bonenkruid*, waterkers*, dilletoppen*, ijzerhardbladeren*, vlierbloesem*, bessenbladeren*, lavendelbloesem*, lindebladeren*, zilveren lindebloesem*, longkruid*, melisse*, sinaasappelbladeren*, wilde tijm*, brandnetel*, braambesbladeren*, aardbeibladeren*, frambozenbladeren*, Oost-Indische kers*, citroengras*, maïsbaard*, marjolein*, rozenbloesembladeren*, selderijbladeren*, duizendguldenkruid*, kervelbladeren*), zonnebloempitten*, boekweit*, gierst*, walnoten*, aardamandelen*, groenten 1,6% (rode biet*, koolbladeren*, rode linzen*, wortelen*, zwarte rammenas*, courgette*, asperge*, kikkererwten*, bonen*, broccoli*, mierikswortel*, spinazie*, uien*), specerijen*, topinamboer*, amarant*, rozenbottels*, granaatappelpitten*, pistaches*
* ingrediënt van ecologische/biologische teelt