AlkaWear basische functionele kleding

Dankzij de nieuwe functionele kledinglijn “AlkaWear®” werkt basische verzorging nu nog praktischer en zonder dat u er iets van merkt – en dat zowel overdag als ‘s nachts. Voorkom met AlkaWear® op natuurlijke wijze zweetaanvallen, zweetplekken in uw kleding en de vervelende noodzaak om ‘s nachts steeds van pyjama te moeten wisselen.

Basische OkselPads

De Basische OkselPads helpen op natuurlijke wijze tegen uitscheidingen met onaangename geurtjes. Ze bieden de langverwachte oplossing tegen zweet en stress ter hoogte van uw oksels en zorgen voor een zelfverzekerd optreden op uw werk, in uw vrije tijd en tijdens het sporten.

Basische Hals- en VoorhoofdWikkel

De Basische Hals- en VoorhoofdWikkel heeft zich bewezen als middel tegen hoofdpijn, haaruitval en nekklachten. U kunt deze wikkel niet alleen dragen terwijl u ligt, maar ook tijdens het bewegen. Dit hulpmiddel is ook geschikt als wikkel voor gewrichten of andere delen van armen en benen.

Basische LichaamsWikkel

Van de Basische LichaamsWikkel kunt u optimaal gebruik maken bij reinigings- en herstelkuren.
Vanwege het ontspannende en ontlastende effect wordt deze wikkel vaak gebruikt bij buik- en menstruatieklachten evenals bij spanningen in het ruggebied.


Basische Overjas

Zweetaanvallen en opvliegers ‘s nachts of ‘s morgens vroeg zijn een onaangenaam en vermoeiend verschijnsel. Hierbij kan het dragen van de Basische Overjas hulp bieden, die de natuurlijke uitscheidingsfuncties van de huidzeer effectief ondersteundt. De BasischeOverjas is bijzonder aan te bevelen voor mensen die geen tijd hebben voor langdurige basische baden en voor mensen die niet beschikken over een ligbad.

Basische Kousen

In de natuurgeneeskunde worden de voeten beschouwd als hulpnieren. Het principe van osmose zorgt ervoor dat zuren en gifstoffen via de huid uitgescheiden worden. De eliminatie van zuren, gifstoffen en schadelijke stoffen is bijzonder intensief via de voeten en de benen. De basische ontslakkingskousen en de basische voetbaden hebben hun werkzaamheid bewezen, zeker bij de aanvang van zuiveringskuren en vastenkuren. De basische kousen bestaan uit 1 paar onderkousen van 100% katoen en 1 paar bovenkousen van 100% scheerwol.