ontzuren

Ontzuren

Hoe blijf ik mooi en gezond?

Dit is eenvoudiger dan velen denken of geloven. In feite is het behouden van onze schoonheid en gezondheid afhankelijk van 3 geboden welke Peter Jentschura in zijn boek en bestseller: “Gezondheid door ontslakking” beschreven heeft. Deze 3 geboden luiden als volgt:
• Vermijd het schadelijke!
• Eet, drink en maak je nuttig!
• Ontdoe je van schadelijke stoffen!

Reiniging (7×7 Kruidenthee)

1. Los maken

van de slakken uit de weefsels met de biologische 7×7 Kruidenthee. De slakken worden gesplitst, zodat de afvalstoffen los komen.

Lees meer Bestel 7x7 KruidenThee

ontzuren met 7x7 kruidenthee

Regeneratie (WurzelKraft)

2. Neutraliseren

en afvoeren van de opgeloste afvalstoffen als ook versterking van de nier- en darmfunctie met de biologische WurzelKraft. De plantaardige vitaalstoffen verbinden zich met de afvalstoffen, waarna deze uitgescheiden kunnen worden.

Lees meer Bestel Wurzelkraft

ontzuren met wurzelkraft

Uitscheiding (MeineBase Badzout)

3. Uitscheiden

van afvalstoffen over de huid met MeineBase, basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging. De basische lichaamsverzorging activeert het ontzuren over de huid.

Lees meer Bestel MeineBase

ontzuren met meinebase

Bestel producten voor te ontzuren in onze webshop

Laat uw lichaam ontzuren met producten van Voedingscentrum Zonnevlecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voedingscentrum Zonnevlecht: wij laten schoonheid en gezondheid van het lichaam naar voren komen!

Naast ontzuringsproducten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere glutenvrije producten en pH-Cosmetics. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze webshop. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ideaal om op de hoogte te blijven van recepten, gezondheidstips en leuke aanbiedingen!