Aardstralen opsporen

Ervaart u slaapproblemen en heeft u geen idee waar dit door wordt veroorzaakt? Tegenwoordig realiseren wij onszelf steeds vaker dat ongrijpbare klachten te maken hebben met aardstralen. Er zijn vele vervelende gevolgen van schadelijke stralingszones. Aardstralen opsporen is daarom van wezenlijk belang voor ons. De stralingszones zijn op of nabij onze slaap- of werkplek en hebben de volgende gevolgen:

  • Slaapstoornissen;
  • Stress;
  • Pijnlijke spieren en gewrichten;
  • Onrustige kinderen of huisdieren.

Vele jaren terug beschermende onze voorouders zich al tegen aardstralen. Door dicht bij de natuur te leven en aan te voelen dat langdurig verblijf in de nabijheid van wateraders de natuurlijke gezondheid kan schaden, werd er al stilgestaan bij gezond leven. Bovendien geldt deze theorie nog steeds. Echter dwingt overbevolking steeds meer tot dichtere bebouwing. Het resultaat: aardstralen en wateraders worden genegeerd.

Klachten terugdringen

Aardstralen

Aardstralen opsporen is stap 1.

De volgende stap is om het aantal klachten te laten terugdringen. Een eenvoudige verandering in bestaande woningen kan er al voor zorgen dat een groot aantal klachten verdwijnen. Gedacht kan worden aan de verplaatsing van bedden, bureaus of hondenmanden. Maar hoe komt u erachter waar de aardstralen precies lopen? Met een wichelroede bakent Ad van den Bosch nauwkeurig gevoelige plekken af. Op basis hiervan wordt dus een zorgvuldig advies samengesteld over de meest geschikte verblijfsplekken.

Indien u een nieuwe woning koopt en te maken hebt met een nieuwbouwwoning, dan is het zeer zeker de moeite waard om vóóraf te onderzoeken op mogelijke wateraders. Als bouwtechnicus én stralingsdeskundige tekent Ad van den Bosch stralingszones in het bouwplan, zodat wateraders worden omzeild op slaap- en werkplekken.

aardstralen opsporen met een wichelroede

Wacht niet langer en neem direct contact met ons op. Dit kan via de mail of door ons een belletje te geven. Wij helpen u graag bij het oplossen van uw ongrijpbare klachten. Kom vandaag nog in actie!