MeineBase

Basisch mineraalzout voor een goede lichaamsverzorging

P. Jentschura MeineBase Badzout 750 gram
  • Gecertificeerde natuurcosmetica
  • zonder kleur-, geur- en conserveringsstoffen
  • gaat goed met de huid dermatologisch getest
  • zorgt voor een betere uitscheiding van afvalstoffen via de huid
  • zorgt voor een zachte en stralende huid
  • met 8 fijn gemalen edelstenen
Bestel MeineBase in onze webshop

Het basisch-mineraalzout  reinigt, verzorgt en regenereert bijzonder intensief. Het gecertificeerde natuurcosmeticaproduct optimaliseert het zelfvettent vermogen van de huid en zorgt voor een zachte en  stralende huid. MeineBase met een pH-waarde van 8,5 stimuleert de uitscheiding van afvalstoffen via de huid en ondersteunt daarmee een gezond zuur-base evenwicht. Huidklachten zoals acne, psoriasis, eczeem en schimmels verdwijnen door intensieve basische lichaamsverzorging met Meinebase. De 8 edelstenen  in het mineraalzout werken op de verschillende chakra’s van het lichaam. De edelstenen helpen de chakra’s te openen en zorgen voor een continue energiestroom.

P.Jentschura MeineBase bevat volgende ingrediënten

natriumhydrogeencarbonaat, zeezout, natriumcarbonaat, natuurlijke mineralen en de acht edelstenen agaat, carneool, citrien, chrysopraas, chalcedoon, saffier, bergkristal en onyx.

MeineBase kun je o.a. gebruiken voor

Een ligbad voor ontspanning en ontzuring van je lichaam. Een heerlijk ontspannend voetbad na het sporten om verzuring tegen te gaan. Een peeling voor onder de douche van je lichaam. Inhaleren bij een verkoudheid of een bad met het basische mineraalzout MeineBase voor je baby en/of kind.

P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase
P.Jentschura MeineBase