Bioresonantie therapie

Overal in de natuur komen trillingen (resonanties) voor, zowel in de wereld van het grote (aardbevingen) als in het kleine (atoomtrillingen).Bioresonantie therapie

Voor de mens zijn vooral geluids- en elektromagnetische trillingen van belang, zoals het licht en radiogolven. Wanneer het lichaam uit balans is door al deze trillingen, kan de energie niet meer doorstromen. Organen werken niet meer zoals het hoort. Er ontstaan klachten en ziektes kunnen het gevolg zijn.

Hoe werkt de Bioresonantie therapie?

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar (aangepaste) trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam traceert en opheft. De middelen die gebruikt worden bij Bioresonantie therapie werken op het trillings- en energieniveau van het lichaam. Ze ondersteunen het immuunsysteem en beschermen het lichaam tegen ongunstige invloeden en aandoeningen.

Voordat er begonnen kan worden met de bioresonantie behandeling moet duidelijk zijn waar de klachten vandaan komen. Cellen, weefsels en organen hebben elektromagnetische eigenschappen. De elektrische stroompjes (trillingen) kunnen buiten het lichaam worden gemeten. Elke lichaamscel heeft zijn eigen frequentie. Met behulp van de Biotensor kunnen deze frequenties worden opgemeten. De Biotensor is in vakkundige handen een gevoelig instrument waarmee het lichaam onderzocht kan worden op verstoringen van fysieke of emotionele aard. Hiermee kunnen veranderingen in het lichaam zichtbaar gemaakt worden en kunnen verstoringen worden opgespoord. Aan de hand van de Biotensor wordt duidelijk welk orgaan, of welk deel van het lichaam beschadigd, ontstoken of ziek is.

Als we de blokkades (negatieve energie) opheffen met de bioresonantie behandeling, zal het lichaam weer in staat zijn om zich te herstellen. Door het lichaam te prikkelen en de werking van de organen te stimuleren kunnen klachten verdwijnen of aanzienlijk afnemen.

Bioresonantie therapie (BRT) is een alternatieve geneeswijze die stelt dat elk orgaan een specifieke trillingsfrequentie van elektromagnetische aard heeft. Bij ziekte of onbalans in het lichaam kan deze trilling verstoord zijn. Volgens de therapeuten van bioresonantie kan deze verstoring met bioresonantie-apparaten zoals bijvoorbeeld een biotensor worden vastgesteld. Afhankelijk van de richting van bioresonantie kan een verstoring hersteld worden met bioresonantie-apparatuur, bijvoorbeeld door specifieke trillingen toe te dienen die tegengesteld zijn aan de schadelijke trillingen.

Bij welke aandoeningen kan Bioresonantie therapie toegepast worden?

Gezien er geen enkele ziekte is die niet gepaard gaat met onregelmatige vibraties, kan de bioresonantie therapie met goede genezingsverwachtingen worden toegepast bij de meest uiteenlopende aandoeningen:

 • Reumaklachten
 • ME
 • Hart en vaatziekten
 • Candida, migraine
 • Kinder- en vrouwenziekten
 • Ziekte van Lyme
 • Ademhalingsklachten
 • Gebitsproblemen
 • Longen
 • Lever
 • Gal
 • Maag en darm
 • Allergieen
 • Intolerantie
 • Weerstandsverhoging
 • Vermoeidheidsklachten

Wat is bioresonantie?

De Bioresonantie behandeling is er dus op gericht om het lichaam aan te zetten tot herstel. Zowel acute als chronische klachten kunnen worden behandeld.

Ervaringen met bioresonantie therapie

Reeds na de eerste behandeling voelde ik mijn energie weer wat terugkomen. Na een aantal behandelingen kon ik zelfs overgaan tot minder insuline spuiten. De doorbloeding van mijn linker been werd zodanig beter, dat ik gemakkelijker langer kon zitten en aanmerkelijk beter kon lopen.

Met mij gaat het helemaal sinds kort geweldig, ik heb nergens last meer van.
Toen ik in Maart bij je binnen stapte, had ik nooit verwacht dat het zo’n succes zou zijn.
Wat een allergie al niet kan veroorzaken, maar alle klachten zijn weg, meer energie, en geen last van hooikoorts meer !!
Ook met mijn astma gaat het erg goed, gebruik m’n puffertjes bijna niet meer.
Kortom ik raad het iedereen aan, wat een paar behandelignen kunnen doen is ongelofelijk.

Zonnevlecht is gespecialiseerd in behandelingen op natuurgeneeskundig en complementair gebied.