3×3 Haartonicum

Speciaal voor de hoofdhuid

P. Jentschura 3x3 Haartonicum 100 ml
  • Speciaal afgestemd op de bijzondere behoefte van de hoofdhuid en het haar
  • Werkt verfrissend en vitaliserend
  • Bevat een pipet, waarmee zuinig kan worden opgebracht
  • Ook in combinatie met SkalPuro mogelijk
Bestel 3x3 Haartonicum in onze webshop

Haren zijn het spiegelbeeld van de ziel en uitdrukking van onze persoonlijkheid. Ze zijn de duidelijkste weerspiegeling van ons innerlijk gevoel. Wanner het ons goed gaat, blijven ze goed zitten en vormen ze geen probleem voor ons. Zijn we echter bedroefd, dan hangen ze futloos naar beneden. Geen ander lichaamsgebied laat zo duidelijk onze emoties en ons welbevinden zien als het verhoornde eiwit, dat soms blond, soms bruin, soms zwart op onze hoofdhuid groeit.

In oude culturen of bij natuurvolken zag men in de haren overigens een soort verbindend element tussen de kosmos en de mens. 3×3 Tonicum voor de hoofdhuid geeft ons haar de aandacht en zorg, die het nodig heeft om indruk te maken.

Onze haren worden door de haarbodem van vele belangrijke voedingsstoffen voorzien – en dat dagelijks! Het 3×3 tonicum-zuurstofproduct ondersteunt dit proces met zijn hoogwaardige Inhoudstoffen en zijn vitaliserende werking – voor krachtig en gezond haar.

Tip: om de werking te versterken is een extra inname van het 100 planten-levensmiddel Wurzelkraft aan te bevelen.

3×3 Haartonicum

Kaalheid is een bekend verschijnsel wat veelal bij mannen optreedt en ook bij vrouwen na de overgang. Hoe ontstaat kaalheid:

1. Het lichaam verliest mineralen wanneer er mineralen nodig zijn om de zuren te neutraliseren.
2. De opslagplaats van de lichaamseigen mineralen die het eerst wordt aangesproken is de haarbodem.
3. Het jarenlang verbruiken van mineralen uit dit lichaamsgebied om zuren en gifstoffen te neutraliseren veroorzaakt haaruitval bij de mannen en soms al op jonge leeftijd. Vrouwen worden hiermee pas op hoge leeftijd geconfronteerd of helemaal niet.

Kaalheid bestrijden met 3×3 Haartonicum

3×3 Haartonicum bevat 21 etherische oliën, ethylalcohol, aqua en zuurstof. Ontelbare haren worden via de hoofdhuid van veel belangrijke voedingsstoffen voorzien. 3×3 Haartonicum ondersteunt dit met haar stimulerende werking.

Gebruik:
De fles is van een goed sluitende beschermdop voorzien. Bij het openen moet de fles stevig worden vastgehouden en de dop dient naar rechts te worden gedraaid. Enkele druppels moeten twee tot drie keer met een pipet zuinig op de hoofdhuid worden gedruppeld en zacht ingemasseerd.

3×3 Haartonicum kan ook in combinatie met basisch loog (MeineBase Badzout) en/of gemengd met vitamine E worden aangebracht.
Een belangrijke maatregel om kaalheid te voorkomen is om de ergste bronnen van zuren en gifstoffen te reduceren of zelfs te vermijden. Vervolgens moet er gezorgd worden voor een drastische verhoging van de toevoer van energierijke mineralen die geschikt zijn om te neutraliseren.

Gebruik daarom naast 3×3 Haartonicum Wurzelkraft ter aanvulling van energierijke mineralen voor het lichaam!