7×7 KruidenThee

Ontzurende kruidenthee voor een bewuste balans

P. Jentschura 7x7 Kruidenthee 50 Zakjes
  • unieke receptuur met 49 verschillende kruidensoorten 
  • de 49 kruiden zorgen voor een continue reiniging van het lichaam 
  • perfect voor vasten- en ontzuringskuren
  • uit gecontroleerde ecologische teelt
  • verkrijgbaar als losse thee of in theezakjes
Bestel 7x7 KruidenThee in onze webshop

De kennis over theekruiden en de werking van kruiden wordt al eeuwenlang in de natuurgeneeskunde en zelfs in de moderne farmacie succesvol toegepast. De 7×7 kruidenthee bevat een uniek receptuur van uitgelezen kruiden, zaden, specerijen, wortels en bloesems.

De harmonische selectie van de 49 ingrediënten van de 7×7 Kruidenthee is niet alleen mild en licht verteerbaar, maar levert ook een waardevolle bijdrage aan de ondersteuning van een gezonde zuur- base huishouding in het lichaam. De kruiden uit de thee zorgen voor een continue reiniging van het lichaam.

Warm gezet in de winter, in de zomer lekker als verfrissende dorstlesser met munt of limoen, maar ook als limonade (voor de kinderen) kan de 7×7 kruidenthee worden genuttigd. Beleef de wereld van kruiden met deze heerlijke thee.

Ingrediënten

Waardevolle, werkzame stoffen uit de natuur

tijm*, kaneelschil*, melissebladeren*, citroengras*, citroenschil*, lavaswortel*, marjoleinkruid*, wilde tijmkruid*, smalle weegbreekruid*, wijngaardbladeren*, hysopkruid*, citroenverbenabladeren*, appel*, artisjokkruid*, daslookkruid*, boekweitkruid*, venkelvruchten – zoet*, komijn*, zilveren lindebloesem*, rozemarijnbladeren*, zoethoutwortel*, anijsvruchten*, basilicumbladeren*, rozebottelschil*, lavendelbloemen*, longkruid*, bonenkruid*, aardbeibladeren*, eucalyptusbladeren*, vlierbloesem*, bessenbladeren*, koriander*, karwijvruchten*, paardebloembladeren*, sinaasappelschil*, hopbloesem*, brandnetelbladeren*, braambesbladeren*, dillevruchten*, blauwe bosbesbladeren*, hibiscusbloesem*, frambozenbladeren*, gemberwortel*, kardamom*, goudsbloembloesem*, dragonbladeren*, dillekruid*, blauwe bosbes vruchten*, rozenbloembladeren** Ingrediënt uit ecologische/biologische landbouw (DE-ÖKO-064)

Bereiding

bereiding 7x7 kruidenthee

Voor 1 liter water heb je 1 el 7×7 kruiden of 2 theezakjes nodig. Voor 1 kopje heb je 1 tl 7×7 kruiden of 1 theezakjes nodig. Water niet in de magnetron verwarmen, dan verliezen de kruiden hun werking.

Inhoud van 7×7 KruidenThee

100 g 36 liter
250 g 90 liter
500 g 180 liter
50 zakjes van 1,75 g 50 kopjes
100 zakjes van 1,75 g 100 kopjes

Creatieve recepten

met 7×7 KruidenThee

Veelzijdig in gebruik. In de zomer als koele dorstlesser, ´s winters als warme huisthee. Stimulerend, verfrissend of fruitig – wees creatief.

7x7 KruidenThee 'verfrissend'
7x7 KruidenThee 'verfrissend'
7x7 KruidenThee 'fruitig'
7x7 KruidenThee 'fruitig'
7x7 KruidenThee 'vitaliserend'
7x7 KruidenThee 'vitaliserend'
7x7 KruidenThee met winterspecerijen
7x7 KruidenThee met winterspecerijen

Onderscheidingen

voor 7×7 KruidenThee

siegel leserpreis 2017 1

Basische voeding

Basische voeding

Je bent wat je eet – talrijke basische en lekkere tips voor een gezonde voeding volgens het Jentschura principe en informatie over onze levensmiddelenwereld vindt u in onze themawereld ‘Basische voeding’.

Lees meer
Jentschura's BasenKur

Jentschura’s BasenKur

Jentschura’s BasenKur brengt u weer in evenwicht. Waardevolle informatie en tips voor de planning van uw heel persoonlijke BasenKur vindt u in onze themawereld ‘Jentschura’s BasenKur’.

Lees meer