BasenSchauer

Basische douchegel met mineralen, kruidenextracten en kamfer

P. Jentschura BasenSchauer Douchegel
  • Vrij van siliconen, minerale oliën, parabenen en PEG‘s
  • Zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen
  • Dermatologisch getest
  • Geschikt voor de gevoelige huid
Bestel BasenSchauer in onze webshop

BasenSchauer heeft een huidneutrale pH-waarde van ca. 7,5. Door zijn waardevolle inhoudstoffen is dit een vitaliserende en harmoniserende verzorging voor elk type huid. Vochtgevende Aloë Vera, natuurlijke mineralen en etherische oliën verzorgen en verfrissen de huid intensief en ondersteunen de huid in haar natuurlijke functie. Dit zorgt voor een fluweelzacht huidgevoel.

De heerlijke geur van speciaal geselecteerde oliën is een weldaad voor de neus. Bovendien zorgen met zorg uitgezochte kruidenextracten, zoals berken- en melissebladeren, naast hopbloesem voor een rustig en evenwichtig huidbeeld.

De basische douchegel geeft vooral na het sporten een heerlijke verfrissing en ondersteunt actief de regeneratie van de huid. In elke fles bevindt zich bovendien een klein bergkristal. Als een van de belangrijkste edelstenen staat deze geneeskrachtige steen volgens de overleveringen van de heilige benedictijnse Hildegard van Bingen voor kracht en uithoudingsvermogen, voor helderheid en vitaliteit.