Biotensor

De Biotensor is een uniek instrument voor het testen van energetische toestanden en functies. In handen van een geoefende gebruiker is dit apparaat geschikt en vaak onmisbaar bij uiteenlopende onderzoeken. Zo kunt u bijvoorbeeld de Biotensor benutten voor het lokaliseren van energetische, magnetische atoomstructuren in de natuur, in het menselijk lichaam en in allerhande elektrische apparaten.

De Biotensor is een veelzijdig apparaat en maakt het voor de geoefende gebruiker mogelijk testen en onderzoeken uit te voeren op het gebied van bijvoorbeeld:

Allergieën
Voedselcombinaties
Aardstralen en wateraders
Huizen onderzoek op eventuele ziekmakende straling
Medicijnen op geschiktheid voor bepaalde personen in specifieke situaties
Vitamines, mineralen en homeopathie
Juwelen en amuletten op positieve en negatieve uitstraling

De Biotensor

Deze tool is van onschatbare waarde. Daarom worden er regelmatig cursussen en workshops georganiseerd.

biotensor

Zoals u weet, bestaat alles in het universum uit trillingen. Alles, maar dan ook alles, heeft een eigen trilling. Ook alle organen hebben een verschillende trilling ten opzichte van elkaar. De Biotensor kan elke trilling opvangen en de onderlinge verschillen waarnemen. Met dit apparaat kunt u ook oordelen over hoeveel energie op een bepaald moment op een plaats zit of of een medicijn geschikt is voor dat lichaam en dan aangeven welke therapie op dat moment geschikt is. Het werken met dit apparaat gaat razendsnel, binnen een minuut kunt u tientallen producten testen. Het gebruik van dit apparaat is in zeer korte tijd te leren. Daarvoor zijn de cursusdagen en workshops een unieke gelegenheid. Iedereen kan er aan mee doen.

Volg hier een workshop met de biotensor.