Aardstraling

Geopathie is de verzamelnaam voor ziekten die ontstaan als gevolg van diverse soorten aardstralen. Geopathische straling (aardstraling) is straling die uit de aarde komt. Deze werkt (bijna) altijd negatief uit op het levend organisme en veroorzaakt vaak ziekmakende omstandigheden.

Op deze pagina worden de volgende onderwerpen behandeld:

Wat is geopathische straling?
Straling en huisdieren
Straling en flora

Aardstraling

Wat is geopathische straling?

Geopathische straling kan bestaan uit: straling uit onderaardse wateraders, straling uit geologische breuklijnen, radioactieve straling, geomagnetische straling in de vorm van netwerken (bijvoorbeeld Hartmann-; Curry-; , Wittman en Romani netwerken) en straling uit radioactieve (Radon)gassen.

Ook aan het gedrag van dieren kan men zien of er straling aanwezig is, want dieren kennen geen placebo effect. Zo zijn er onder de dieren zogenaamde stralingzoekers en stralingmijders.

Stralingzoekers

katten
wespen
mieren
muggen
bijen
hommels
vliegen
muizen
slangen
konijnen
kraaien

Stralingmijders

honden
geiten
paarden
koeien
schapen
varkens
ooievaars
duiven
alle andere zoogdieren

Straling en huisdieren

Een geopathische belasting (aardstraling) bij kippen kan problemen geven met het leggen van eieren, koeien kunnen problemen krijgen met het geven van melk, varkens reageren stressachtig, bijten in hun eigen staart en krijgen remmingen in de groei, maar ook belroos(wondroos, erysipelas), vooral paarden zijn zeer gevoelig voor straling en kunnen daardoor kreupel worden, onrustig worden, darmkoliek en en/of spierreuma en/of huiduitslag krijgen ook kan er bloedafbraak en hoesten optreden, honden kunnen huid problemen krijgen, kaal worden, en extreem veel blaffen.

Let dus eens op uw huisdier, wil het dier op een bepaalde plek in huis niet in de mand liggen, dwing het dier dan niet, maar leg de mand elders neer. Grote kans dat het dier er dan wel in gaat liggen. Zo vinden katten het heerlijk als u een hele dag gewerkt heeft om zich ‘s avonds op uw schoot te nestelen, katten werken sterk ontladend. Na een tijdje heeft u het gevoel alles weer aan te kunnen.

Straling en flora

Maar ook bij planten, bomen en struiken bestaat er onderscheid tussen stralingzoekers en stralingmijders. Deze stralingzoekers kunnen zijn: eik, kastanje, maretak, wilg, brandnetel, spar, kersenboom, arnica(valkruid) en varens.

Bij deze stralingmijders is goed te zien of ze op een plaats staan met straling. Deze bomen, planten en struiken vertonen dan scheefgroei, knobbels op de stam(tumoren) of een dubbele stam.

Meer weten neem dan contact op met Zonnevlecht.