Aqualine

4-in-1 watersystemen

Onze gezondheid hangt nauw samen met hoe wij leven. Water is de ‘Moeder van het Leven’. Alle leven bevat water. Ons lichaam bevat ongeveer 70% water. Als wij dagelijks ‘optimaal’ water drinken dan wordt ons lichaam beter gevoed en kunnen afvalstoffen efficiënter afgevoerd worden ……. en zo blijven wij gezonder.

Mineraal bronwater, zoals wij dat kennen, ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en komt het in contact met het aardmagnetisch veld.

Proces van een Aqualine filter

Door middel van de zwaartekracht druppelt het water door 2 filters heen. Dit proces duurt ongeveer 30 minuten.

Aqualine waterfilter

Filters

Het Aqualine keramische filter met een doorlaatopening van 0,2 micron. Hier worden o.a. bacteriën, protozoa, kalk en zware metalen al tegengehouden.

Het meerstappenfilter. Hier sijpelt het water door actieve koolstof, zeoliet, silica zand en bio-keramische korrels. Hier wordt het water verder gefilterd en wordt o.a. de pH waarde van het water aanzienlijk verhoogd om er alkalisch (basisch) water* van te maken.

Jaarset filters Aqualine 5

Mineraalstenen in een Aqualine waterfilter

Tijdens het filterproces worden zowel de slechte als de goede stoffen uit het water gefilterd. Na het filteren komt het water in contact met de mineraalstenen. Deze stenen geven ongeveer 18 mineralen af waaronder calcium, kobalt, koper, chroom, germanium, jodium, ijzer, kalium, magnesium, mangaan, molybdenum, natrium, fosfor, potassium, selenium, sodium, zwavel en zink af.

Geen bacteriewerking
Zowel het meerstappenfilter als een deel van de stenen zijn met colloïdaal zilver geïmpregneerd. Hierdoor groeien er geen bacteriën in het filter en is het gefilterde water lang houdbaar.

Magneetkraan
Nadat het water is gefilterd wordt het langs de magneet van 1.200 Gauss in de kraan gevoerd. De watermoleculen zetten zich, door hun onderlinge elektromagnetische verbindingen, in een hexagonale structuur. Hexagonaal water is meer in overeenstemming met het vocht in ons lichaam. Het kan daardoor beter opgenomen worden door ons lichaam.

Aqualine 5

Aqualine 12

Aqualine Neos

Aqualine Bidon