Basisch badzout

Wilt u afvalstoffen en gifstoffen uit uw lichaam laten uitscheiden? Dan is basisch badzout noodzakelijk voor het reinigen van uw lichaam. Bestel direct basisch badzout in onze webshop of neem contact op voor meer informatie. Voedingscentrum Zonnevlecht zorgt met ervaren specialisten ervoor dat u alles uit uw lichaam haalt!

MeineBase basisch mineraal lichaamsverzorgingszout

Basisch mineraalzout voor lichaamsverzorging

MeineBase badzout is een gecertificeerd natuurcosmeticaproduct. Met een pH-waarde van 8,5 wordt de huid gestimuleerd voor het uitscheiden van afvalstoffen en gifstoffen. Resultaat: een gezond zuur-base evenwicht, wat zorgt voor een zachte en stralende huid. MeineBase badzout heeft de volgende kenmerken:

  • • Geen kleur-, geur- en conserveringsstoffen;
  • • Huidverdragend;
  • • Stimuleert uitscheiding van afvalstoffen via de huid.

Gebruik van basisch badzout

MeineBase badzout kan eenvoudig worden toegepast. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: ligbad ter ontspanning en ontzuring, voetbad na het sporten, peeling voor onder de douche of inhaleren bij een verkoudheid. Kortom: basisch mineraalzout kan breed ingezet worden!

Stappenplan ontzuren van het lichaam

Basisch badzout is belangrijk om afvalstoffen via de huid uit het lichaam te krijgen. Het is dan ook stap 3 in het bekende stappenplan van P. Jentschura. Alvorens u start met MeineBase badzout, is het van belang om uw lichaam te reinigen en afvalstoffen te neutraliseren. Dit doet u door middel van 7X7 kruidenthee en WurzelKraft.

P. Jentschura MeineBase Badzout 2750 gram

Bestel

U kunt in onze webshop terecht voor het bestellen van MeineBase badzout, 7X7 kruidenthee en WurzelKraft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent basisch badzout? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag. Daarnaast kunt u zich voor meer informatie ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. U ontvangt dan basische recepten, gezondheidstips én de leukste aanbiedingen. Voedingscentrum Zonnevlecht: wij laten schoonheid en gezondheid van het lichaam naar voren komen!