Basische kruidenstempel producten

Duik in de wereld van de basische toepassingen en laat u van kop tot teen regenereren. Intensieve basische lichaamsbehandelingen zorgen niet alleen voor de reiniging van de huid maar ook voor haar regeneratie.

Geniet van de reinigende en versterkende werking op de huid door de basische kruidenstempel massage volgens P. Jentschura.

Een hoogwaardige huidverzorgende olie wordt samen met het basisch-minerale badzout MeineBase ingemasseerd. Deze lichte zout-olie massage wordt toegepast net voor de stempelmassage en zorgt voor een aangenaam peeling effect.

Tijdens de kruidenstempel massage komen de actieve stoffen uit de verwarmde en vochtige kruiden vrij. Bovendien zorgen ze door hun aangename warmte voor een weldoende en ontspannende werking, elk van de 12 kruiden op hun eigen manier. Zuren en schadelijke stoffen worden zowel via de plantaardige werkstoffen als door de alkaliteit van de warme kruidensappen en via de huid uitgescheiden.

Kruidenstempel

Met de warme kruidenstempels wordt een aangename en zachte massage in uitscheidingsrichting uitgevoerd. De massage bevordert de doorbloeding, activeert de stofwisseling en ontzuurd zeer intensief door de alkaliteit van de kruiden. ….een symfonie voor de zinnen!

Geniet van deze massage, ze is één van de meest effectieve manieren om de huid te verzorgen en te regenereren.

Welke uitwerking hebben de gebruikte kruiden? 

Berkenbladeren bloedreinigend
Bonenkruid krampwerend
Komkommerkruid uitscheidingsbevorderend
Smeerwortel genezend, celopbouwend
Groot hoefblad ontstekingswerend, huidreinigend
Zilverschoon krampwerend, rustgevend
Frambozenbladeren zweetafdrijvend
Hopbloemen rustgevend en onspannend
Kervel lost blokkades op
Lavendelbloemen rustgevend en ontspannend
Rozemarijn krampwerend, bevordert de door
bloeding, stimuleert de bloedsomloop
Paardenstaart genezingsbevorderend,
huidreinigend