Borstelassortiment

Regelmatig borstelen voor het reinigen van de huid, ook de teen- en vingernagels zijn een uiterst effectieve hulp, om het gehele lichaam te reinigen en te onderhouden.

Met regelmatig droog borstelen begint de dag fris en vrolijk. ‘s Ochtends worden opstartproblemen eenvoudig weggeborsteld. Het nat borstelen verbetert niet alleen de algemene welzijn, maar vervangt daarnaast ook de natuurlijke lichaamsverzorging en -reiniging. U kunt elke 5-10 minuten in het basische voet-, zit- en ligbad het lichaam borstelen.

Voor nat borstelen van de handen, voeten en nagels kan bijvoorbeeld een oplossing bestaande uit 3-5 liter koud water en een theelepel MeineBase basisch badzout gemaakt worden. Borstelen in de ochtend wordt aanbevolen in koud basisch water voor het stimuleren van de handen en voeten. ‘s Avonds borstelen of tussendoor is ontspannend in warm en basisch water.

Bijzonder aangenaam en rustgevend is het regelmatig borstelen van het lichaam in de richting van de vingers en tenen en naar de oksels en liezen.

Voor droog en nat borstelen

Hand- en nagelborstel

Gemaakt van gelaagd beukenhout
met zeer krachtige borstelharen

Gezichtsborstel

Gemaakt van gelaagd beukenhout
met zeer zachte borstelharen

Cosmetische borstel

Gemaakt van gelaagd beukenhout
met zachte borstelharen

Lichaamsborstel

Gemaakt van gelaagd beukenhout
met krachtige borstelharen

Badborstel

Gemaakt van gelaagd beukenhout
met middelkrachtige borstelharen

Voor droog borstelen

Haarborstel

Gemaakt van massief beukenhout
met krachtige natuurlijke borstelharen

Profi-massage borstel

Gemaakt van massief beukenhout
met middelkrachtige borstelharen en met verstelbare klittenband

Energieborstel

Gemaakt van massief beukenhout
met bronzen en natuurlijke borstelharen en met verstelbare klittenband

De toepassing van de energieborstel is het hoogtepunt van het droog borstelen. De massage met de hoogwaardige, fijne bronzen borstelharen, gemaakt van een legering van koper en tin, leidt tot een bijzonder rustgevende en aangename tintelend gevoel op de huid.