Massages – Ortho Energetische Massage Behandeling

Professionele massage waardoor het lichaam herstelt van overbelasting.

Sinds 2001 heb ik mijn eigen praktijk De Horizon Gezondheidscentrum. Sindsdien volg ik diverse vervolgopleidingen om mijn beroep met de praktijkervaring steeds beter uit in de praktijk te kunnen brengen. In mijn praktijk geef ik Ortho Energetische Massages. Deze behandelingen zijn heel heilzaam voor jezelf en levert je meteen een positief resultaat op. We zetten het lichaam weer in beweging. Doordat ik het lichaam uit maseer komen er vele oude energieën vrij die ik uit je lichaam masseer.

De behandelingen werken diep positief door bij mensen en is een mooie investering in jezelf. De Ortho Energetische Massage behandelingen helpen om energetisch en fysieke blokkades uit het lichaam te krijgen. Het helpt tegen o.a. lichamelijke pijn, vermoeidheid, stijfheid van gewrichten, slechte doorbloeding, zwaar gevoel, stress, slecht slapen, onrust, trauma’s, burn-out.

Een eerste volledige behandeling zal tussen de 60 tot 90 minuten duren (inclusief een intake gesprek). Vervolg behandelingen zijn daarna steeds ongeveer 60 minuten. Na een Ortho Energetische Massage behandeling voelt de client een grote verbetering in lichaam en geestelijk welzijn, en voelt zich sterker bij zichzelf.

Bij medische klachten is het belangrijk dat eerst een medische diagnose en behandeling kan worden opgesteld door de arts. Een energetische behandeling is dan ook een ondersteunende, aanvullende behandeling die de klachten aanzienlijk kan verminderen.
 Voor meer informatie kunt U bellen naar 0413 – 478 726 en vragen naar Dianne van den Bosch.

De Horizon Gezondheidscentrum uit Sint-Oedenrode