MorgenStund Jentschura is een gezond glutenvrij ontbijt

Begin de dag gezond vol energie met het licht verteerbare ontbijt MorgenStund’ van Jentschura

Versterk je immuunsysteem met dit heerlijk smakende ontbijt vol met basenopbouwende vitale stoffen tezelfdertijd verhoogt je concentratie en uithouding. Behoud en regenereer je innerlijke schoonheid en gezondheid. Het glutenvrij ontbijt Morgenstund Jentschura is zo samengesteld dat ze door iedereen verdragen wordt en tegelijkertijd een gezond en licht verteerbaar ontbijt is.

Voordelen van glutenvrij ontbijten

– basenopbouwend;
– glutenvrij;
– rijk aan vitale stoffen;
– hoog gehalte aan ballaststoffen;
– zonder suikertoevoegingen;
– zonder smaak- en kleurstoffen;
– licht verteerbaar;
– voor kinderen vanaf 8 maanden.

Gebruik MorgenStund’

3 eetlepels MorgenStund’ (25 gram)
180 – 200 ml water

Vermeng de MorgenStund Jentschura met het water en breng dit al roerend aan de kook. Vervolgens op een laag pitje 1 tot 2 minuten zachtjes laten doorkoken. Haal de pan van het fornuis en laat de pap circa 5 minuten met gesloten deksel wellen.
Snelle bereiding: MorgenStund met kokend water overgieten en 5 minuten laten wellen, af en toe omroeren.

Tip: Vermeng enkele theelepels Wurzelkraft in de MorgenStund Jentschura voor een nog vitaler ontbijt. MorgenStund’ is verkrijgbaar in de volgende verpakkingen

Morgenstund Jentschura

 Inhoud  Porties
 500 gr.  14
 1000 gr.  28
 2000 gr.  56

1 portie MorgenStund’ = 128 kcal (543 kJ) = 1,82 broodeenheden

Ingrediënten van het glutenvrije ontbijt

De pap van dit glutenvrij ontbijt is samenstelling van: gierst en boekweit, met appel en ananas, pompoenpitten, zonnebloempitten, zoete amandelen en amarant.

Morgenstund Jentschura

Voordelen MorgenStund’

MorgenStund’ is uitermate geschikt voor personen die voorzichtig moeten zijn met gluten of deze niet mogen hebben. In plaats van glutenhoudende granen, zijn er mineraalrijke basenopbouwende zaden van gierst, boekweit en amarant gebruikt voor de bereiding van MorgenStund’.

Dit revolutionaire en volwaardige glutenvrij ontbijt is een plezier voor de hele familie. Diverse recepten zorgen voor een start van de dag vol afwisseling waardoor MorgenStund’ tot een lekker smakend en goed verteerbaar “goud in de mond” wordt. We wensen u smakelijk eten en een vliegende start van de nieuwe dag!

Bekijk ook TafeltjeDekJe voor een glutenvrije maaltijd.