Neurovision druppels

Neurovision druppels brengt na het innemen van 5 druppels, binnen 20 sec, de linker- en rechter hersenhelft weer in evenwicht. Dit is direct waarneembaar. De harmonieprikkel zorgt dat de rationele (denken) linkerhersenhelft en de intuïtieve (voelen) rechterhersenhelft weer in balans zijn. De druppels stimuleren het lichaam tot zelfheling en maakt het lichaam actiever. Op deze manier herkent het lichaam eerder minerale stoffen en dirigeert het systeem de stoffen naar de plek waar ze het hardst nodig zijn.

neurovision

Neurovision druppels en artsen

Juist dat is de reden waarom deze druppels door veel artsen en therapeuten wordt ingezet. De druppels hebben een sterk regulerende werking op alle psychische aandoeningen. Daarnaast werkt Neurovision druppels ook regulerend naar het hormonale systeem.

De druppels zijn te gebruiken bij stress, alle soorten hoofdpijn zoals bijvoorbeeld migraine en alle lichamelijke en geestelijke storingen die voortvloeien uit onverwerkte emoties. Voor het herstel van de balans tussen de twee hersenhelften en in het bijzonder voor een natuurlijk evenwicht tussen het denken en voelen.

Het is bekend dat door de rationele maatschappelijke normen, het denken wordt gestimuleerd en het intuïtieve wordt ontmoedigd. Uiteindelijk resulteert dit in een energetische onbalans tussen de twee hersenhelften, waardoor de coördinatie naar het lichaam niet volledig harmonieus verloopt.

Bestel Neurovision druppels in onze webshop

 

neurovision druppels