Ontgiften

Wilt u graag uw lichaam ontgiften? Ontgiften, ook wel ontzuren of detoxen genoemd, is een veelgebruikte term voor het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen. Door de jaren heen heeft Voedingscentrum Zonnevlecht al vele mensen mogen helpen bij het reinigen van het lichaam. Bestel de gewenste producten direct in onze webshop of neem contact op voor passend advies. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u alles uit uw lichaam haalt.

Stappenplan ontgiften van het lichaam

Peter Jentschura beschrijft drie stappen in zijn boek voor het ontgiften van het lichaam. Deze stappen luiden als volgt:

• Reinigen;
• Regeneratie;
• Uitscheiden.

Reinigen – Kruidenthee

Het is belangrijk om slakken los te maken uit de weefsels door middel van biologische 7X7 kruidenthee. Door deze ontzurende kruidenthee kunnen slakken gesplitst worden, waarnaar de afvalstoffen loskomen. Dit is stap 1 bij het behouden van onze schoonheid en gezondheid.

ontzuringsproducten 7x7 kruidenthee

Regeneratie – WurzelKraft

Het is vervolgens van belang om de opgeloste afvalstoffen te neutraliseren en af te voeren. Bovendien wordt de nier- en darmfunctie van het lichaam versterkt met biologische WurzelKraft. Door plantaardige vitaalstoffen te laten verbinden met de afvalstoffen, kunnen deze natuurlijk uitgescheiden worden.

ontzuringsproducten wurzelkraft

Uitscheiding – Basisch Badzout

De laatste stap van Peter Jentschura beschrijft het uitscheiden van de afvalstoffen. Basisch Badzout (MeineBase) activeert het ontzuren over de huid.

ontzuringsproducten meinebase

Bestel direct in onze webshop

Laat uw lichaam ontgiften met producten van Voedingscentrum Zonnevlecht. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over één van onze producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Voedingscentrum Zonnevlecht: wij laten schoonheid en gezondheid van het lichaam naar voren komen!

Naast ontzuringsproducten kunt u ook bij ons terecht voor onder andere glutenvrije producten en pH-Cosmetics. Bekijk gerust de mogelijkheden op onze webshop. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ideaal om op de hoogte te blijven van recepten, gezondheidstips en leuke aanbiedingen!