Ontzuren met ontzuringsproducten

Begin zo snel mogelijk

Hedendaagse voedings- en eetgewoonten evenals stress en een ongezonde levensstijl verstoren het zuur-base-evenwicht van het lichaam. Steeds vaker zien wij verzuring van het lichaam, en teveel zuren kunnen het lichaam belasten en kosten veel energie. Op deze manier wordt de basis gelegd voor vele ziekten, de zogenaamde welvaartsziekten oftewel civilisatose. Daarom is het belangrijk om het lichaam te ontzuren (detoxen).

ontzuringsproducten

Weinig mensen leggen een relatie tussen een verstoring van het zuur-base-evenwicht en deze ziekten, omdat ze de samenhang niet kennen. De gezondheid van uw lichaam gaat dan ook altijd samen met een evenwichtig dieet tussen basen en zuren. Ontzuren & detoxen van het lichaam is dus noodzakelijk.

Stappen lichaam ontzuren met ontzuringsproducten

Jentschura heeft een drie stappenplan ontwikkeld naar gezondheid en schoonheid:

Reiniging (7×7 Kruidenthee)

ontzuringsproducten 7x7 kruidenthee

Regeneratie (Wurzelkraft)

ontzuringsproducten wurzelkraft

Uitscheiding (MeineBase Badzout)

ontzuringsproducten meinebase

Volg de Mijn BasenKuur om geheel te ontzuren en ontslakken. De kuur bevat basenopbouwende voeding, zuiver plantaardige vitale stoffen en basisch-minerale lichaamsverzorging met een pH-waarde van 8,5. De producten om te ontzuren die tijdens deze kuur worden gebruikt kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt bij specifieke klachten.

Lichaam ontzuren: begin direct

U kunt een uitgebreide beschrijving over de verschillende producten om te ontzuren en hun werking vinden door het betreffende product in het menu te klikken.