Rayovita

De vitale sporenelementen en vitamines in de Rayovita vervullen belangrijke functies bij de stofwisseling. Ze versterken afweer- en ontgiftingsmechanismen en vervullen belangrijke taken bij de neutralisering en uitscheiding van zuren. Rayovita bevat zuiver plantaardige ballaststoffen (prebiotica), die de groei van de bacteriën in de Rayoflora stimuleren, en antioxidanten, die agressieve zuurstofdeeltjes onderscheppen.

Rayovita is in de instantdrank op een zure pH-waarde ingesteld en heeft daardoor een hoge polaire activiteit, die de opname van de bevatte sporenelementen en vitamines kan stimuleren. Dagelijkse hoeveelheid en gebruik Drink 1 x dagelijks een sachet Rayovita opgelost in water. Gunstig is het gebruik voor het middagmaal. Open het zakje bij de inkeping en doe de inhoud van het zakje in een glas warm water (200 ml a 250 ml). Rayovita met een kunststof lepel omroeren. Rayovita hoeft niet volledig te zijn opgelost.

Samenstelling
Inuline, magnesiumcitraat, vitamine C (Acerola), dextrose, vitamine E, zink, niacine, ijzer, oligofructose, chroom, seleen, pantotheenzuur, koper, mangaan, vitamine A, vitamine B6, druivenpittenpoeder, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B12, folzuur, biotine, molybdeen