TafeltjeDekje Glutenvrij ontbijt

Quinoa-gierst-maaltijd met groente

Heel gemakkelijk en in een mum van tijd klaar.

De heerlijke maaltijd van quinoa, gierst, rijst, aardappelen, worteltjes, uien, erwten, tomaten, prei, kruiden en specerijen.

TafeltjeDekJe overtuigt!

 – gluten- en lactosevrij – ook voor veganisten geschikt
 – zonder additieven – biologisch
 – zeer natriumarm – snelle en heel
 – rijk aan voedingsvezels   gemakkelijke bereiding
 – plantaardige proteinebron – veelsoortige en creatieve
 – zonder dierlijke ingrediënten   receptvariaties

TafeltjeDekJe Glutenvrij – de tafel, die zich helemaal vanzelf dekt

In het oude Duitse sprookje bezit de leerling meubelmaker een wenstafeltje. Op zijn „Tafeltje-dek-je” stonden als bij toverslag heerlijke maaltijden. Als een bord leeg was, dan kwam er vanzelf een vol bord voor in de plaats.Een droom in onze jachtige tijd! Dat geldt vooral voor drukbezette en voor voedingsbewuste mensen, die snel iets goeds op tafel willen hebben. Een droom voor allen, die hun kostbare tijd liever voor het eten zelf dan voor de gecompliceerde bereiding van hun maaltijden gebruiken. Natuurlijk kan men met TafeltjeDekJe ook geraffineerde receptvariaties creëren.

glutenvrij

Een sprookjesachtig eetgenot

TafeltjeDekJe ziet er niet alleen bont en veelsoortig uit, maar scoort ook door zijn grote verscheidenheid aan belangrijke vitaalstoffen. TafeltjeDekJe bevat de hoogwaardige graanachtige planten quinoa en gierst als ook geselecteerde groentesoorten. Voor de aangename smaak zorgt een hoogwaardige lekkere kruidenmelange.Zoals al onze producten bevat ook TafeltjeDekJe geen glutenhoudend graan, geen zout en is geheel zonder additieven.TafeltjeDekJe overtuigt niet alleen door zijn verrukkelijke smaak, maar ook door de eenvoudige bereiding. In slechts enkele minuten staat een volwaardige en heerlijke maaltijd voor groot en klein op tafel.TafeltjeDekJe is geschikt voor veelzijdige en creatieve receptideeën.

P. Jentschura MorgenStund' 2000 gram

Bekijk ook MorgenStund’ voor een glutenvrij ontbijt.