Tisso

Tisso is gespecialiseerd in de ontwikkeling en vervaardiging van voedingssupplementen. In de ontwikkeling van de producten vloeien de modernste wetenschappelijke bevindingen en oeroude kennis over planten en kruiden ineen. De kwaliteit en de buitengewoon goede eigenschappen van de producten bevestigen de hoge veeleisendheid van de productontwikkeling en –vervaardiging. Natuurproducten van Tisso ondersteunen op natuurlijke wijze de lichamelijke gezondheid en stimuleren de levenskwaliteit en vitaliteit tot in hoge leeftijd.

Pro Base

Pro Base is een basische preparaat met een uitgebalanceerde combinatie van basische mineraalstoffen. Deze mineraalstofpoeder heeft een pH-waarde van 9,3. Mineraalstoffen zijn levensnoodzakelijke verbindingen en daardoor onmisbaar voor het menselijke organisme. Ze dienen in het bijzondere de ontgifting, doordat ze overtollige zuren binden en neutraliseren. Pro Base is ingesteld op een hoge basische pH-waarde. Deze hoge pH-waarde veroorzaakt een hoge tegengestelde activiteit, wat een snelle opname en milde regulatie van de zuur-base-balans ten gevolg heeft.

Pro Amino Basic

Pro Amino Basic is een voedingssupplement met een proteïneconcentraat op plantaardige basis.

Pro Colostraal

Pro Colostraal is een voedingssupplement dat bestaat uit colostrum, dat zorgt voor een natuurlijke verbetering van de weerstand tegen ziekten en daardoor het immuunsysteem versterkt.

ProDialvit 44

ProDialvit 44 bevat belangrijke vitaminen, mineralen, sporenelementen, aminozuren en flavonoïden. Flavonoïden zijn secundaire plantenstoffen en worden in de categorie van de op vitaminen lijkende stoffen ingedeeld. Flavonoïden zijn de belangrijkste ontdekking in het onderzoek naar vitaminen. Door deze stoffen ontlenen vitaminen hun werking.

ProCurmine Complete

ProCurmine Complete is een voedingssupplement. Het is een concentraat uit de bekende geelwortel. Aangevuld met andere bestanddelen in ProCurmine wordt het Curcumine in onze stofwisseling beduidend beter verwerkt, hetgeen door talrijke wetenschappelijke studies bevestigd wordt.

Pro EM san

Pro EM san is een voedings supplement met probiotische micro-organismen. Het is een kruiden- en plantenconcentraat met probiotische micro-organismen voor een actieve preventie en ondersteunt de natuurlijke reiniging en regeneratie van de darmflora.

Pro Mumijo

Al vele generaties lang gebruiken de natuurvolken hun kennis van de oerkrachten van de natuur om hun gezondheid en welbevinden te verbeteren. Een van deze oer producten is Mumijo met meer dan 80 waardevolle mineralen en sporenelementen. Ongeveer 20 jaar heeft de natuur nodig om dit te “produceren”. Literatuur en overlevering van oude culturen beschrijven sinds ongeveer 2000 jaar het gebruik van Mumijo met zijn positieve werkingen. Het was zo waardevol dat het in goud uitgewogen werd.

ProBasan

Voedingssupplement met probiotische micro-organismen en uitsluitend plantaardige ballaststoffen. Probiotisch actieve stoffen ter versterking van uw gezondheid. Zonder gist, lactose en dierlijk eiwit.

ProBasan Complete

ProBasan Complete is een voedingssupplement met probiotische micro-organismen en uitsluitend plantaardige ballaststoffen. Zonder dierlijk eiwit, gluten, melk, gist en lactose. Probiotische actieve stoffen ter versterking van de darmflora.

Pro Intest

Pro Intest is een kruidenbitter, geconcentreerde aroma en bevordert het welzijn. Door de uitgebalanceerde verhouding van waardevolle heilzame kruiden en hoogwaardige alcohol verleent Pro Intest zijn ontspannende en spijsverteringvorderende eigenschappen.