Wateraders opsporen

Wateraders is één van de meest bekende verschijnselen wanneer we over aardstralen spreken. Iedereen kent wel weer iemand die met een wichelroede een waterbron of waterader weet te vinden. De grote vraag over wateraders is: hoe kan het dat ondergronds water straling veroorzaakt?

Ook al is het geweld van elektrosmog vele malen groter, de waterader staat al sinds mensenheugenis bekend als ziekmakend.

wateraders

Hoe ontstaat straling door wateraders

Door wrijving van water ondergronds worden watermoleculen positief geladen ten opzichte van de omringende stenen/zandlaag en worden deze positief geladen watermoleculen (ionen) naar boven afgestoten.

Op deze manier bereiken deze ionen ons huis en slaapkamer waar ze een elektrische spanning opbouwen ten opzichte van de aarde. Deze elektrische spanning (potentiaal verschil) gedurende een lange periode kan dan voor problemen zorgen.

Zonder dat we ons bewust zijn hebben we al vele malen het effect van een potentiaal verschil aan den lijve kunnen ervaren. Probeer je eens voor te stellen hoe drukkend een naderend onweer kan aanvoelen. We voelen ons niet prettig.

En hoe voelen we ons na een verfrissende onweersbui? Als de lading uit de lucht is (potentiaalverschil is opgeheven) door de ontlading in de vorm van bliksem is dat voor ons een regelrechte verademing. We voelen ons weer als nieuw en kunnen rustig weer verder met onze dagelijkse bezigheden.

aardstralen opsporen met een wichelroede

Heb jij ook een waterader?

Of wij wateraders opsporen? Ja dat doen we zeker. Ouderwets met de wichelroede. Deze oeroude straling is schadelijk voor ons. Hebben we er een gevonden, dan adviseren we deze te harmoniseren / neutraliseren.

Neem gerust contact op voor meer informatie.