Bach Bloesem

La Drôme Provençale – EKO Bach bloesems

Bereid volgens de methode van Dr. Edward Bach

De set is inclusief het werkboek “Bio-Bloesemessences” van Dr. Geert Verhelst en 10 extra A5 folderboekjes.Waarom zou u overschakelen naar La Drôme Eko Bachbloesems?

  • Eko gecertificeerde kwaliteit
  • In 10 ml blijvend verkrijgbaar
  • Als beste getest door therapeuten
  • Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding

Dr. Bach was een Engelse arts die duidelijk het verband inzag tussen onze emoties en geestesgesteldheid enerzijds en onze gezondheid en welzijn anderzijds. Meer nog, volgens hem lag de primaire oorzaak van de meeste kwalen bij een geestelijke disharmonische toestand. Om die laatste terug in evenwicht te brengen (en zo een heling naar lichaam en geest te krijgen) ontwikkelde de eminente natuurkenner Dr. Bach 38 harmoniserende bloesemremedies, elk aangewezen bij een welbepaald geestelijk disbalans zoals angst, jaloezie, wanhoop….

De Bach Flower Remedies zijn los alsook in een compleet set (nu met gratis houten kist)verkrijgbaar in verpakkingen van 10 of 20 ml. De Bach Flower Remedies rescue creme is verkrijgbaar in verpakkingen van 30 of 454 gr. Verder hebben wij verschillende soorten literatuur en videobanden over de Bach Flower Remedies in ons assortiment.