Stralingsdeskundige

Ad van den Bosch werkte jarenlang als timmerman in de bouw, maar voelde op de een of andere manier dat hij meer talenten bezat. Alsof er iets ontbrak. Hij nam een rigoureus besluit, gooide het roer om en sloot meerdere opleidingen tot stralingsdeskundige / radiësthesist af, met erkende diploma’s. Hij is zich terdege bewust dat eeuwenoude gedachten, technieken en materialen taboe zijn in de huidige bouwwereld. Dat schade door aardstalen, elektrische apparaten en draadloze verbindingen nog praktisch onbespreekbaar zijn. En, dat er veel geld omgaat in kunstmatige ventilatie.

gsm straling stralingsdeskundige

Stralingsdeskundige thuis

Dus Ad van den Bosch besloot om op de eerste plaats zijn eigen woning te meten naar de richtwaarden van bouwbiologen. Omdat de slaapkamer dé plek is waar een lichaam tot rust komt, creëerde hij een stralings- en elektrosmogvrije slaaplek. Het resultaat: man, vrouw en de hond voelen zich uitermate prettig. Deze omslag betekende de start van zijn nieuwe bedrijf: Stralings- en Meetdeskundige.

Wilt u direct contact contact met een echte stralingsdeskundige? Vul dan het contactformulier in op onze website. Zodoende kunnen wij direct bij u terugkomen!

electrosmog

Ad: “Ik ontdekte dat stralingsvrije zones een positieve uitwerking hebben op lichaam en geest. Die ervaring wil ik met anderen delen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat straling niet goed is voor mens, dier en plant. Het is mijn inzet om met kleine investeringen goede resultaten te behalen. Via speciale meetapparatuur toon ik daadwerkelijk aan waar de overdaad aan spanningsvelden zich bevindt. Soms is een bed of bureau verplaatsen dus al voldoende. Door klein te beginnen bereik ik uiteindelijk dat mensen gezond en evenwichtig oud worden.”