Therapie voor kinderen

Een ontroostbare baby, eczeem, allergische reacties, astmatische benauwdheid, hyperactieve kleuters of juist een onherkenbaar lusteloos kind.
Therapie voor kinderen

Aandoeningen die praktisch ongrijpbaar zijn. U weet geen oplossing en bent ten einde raad.

Soms zijn deze reacties erfelijk bepaald; soms een gevolg van de omgeving. Maar wat de oorzaak ook is: Gezondheidcentrum Zonnevlecht zoekt naar de achtergronden en pakt de problemen aan. Na een gedegen analyse bespreekt de therapeute met u welke weg tot verbetering leidt.

Therapie voor kinderen

Welke therapieën zijn geschikt voor kinderen?

Voetreflexzonetherapie

Is een goede ontspanningsmethode voor gevoelige kinderen. Pasgeboren baby’s die gevoelig zijn voor prikkels, last hebben van darmkrampen of jonge kinderen met obstipatieproblemen, reageren al na één of twee sessies positief op de behandeling.

Kinderen zijn na behandeling therapie voor kinderen minder stressgevoelig, eten en slapen beter. Deze therapie stimuleert ook de verwijdering van afval- en gifstoffen en prikkelt tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Dat is één van de redenen waarom voetreflexzone-therapie goede resultaten laat zien bij kinderen met ADHD, Dyslexie en Autisme.

Ook pubers hebben baat bij voetreflexzone-therapie. Verandering in hun hormoonhuishouding gaat vaak gepaard met stress en dat leidt tot lichamelijke klachten waaronder hoofdpijn. Voetmassage sterkt, maakt minder kwetsbaar en ondersteunt de fysieke en psychische weerstand.Zonnevlecht leert ouders om met simpele voetmassagehandelingen kinderen tot rust kunt brengen. Komt uw kind moeilijk in slaap? Probeer eens voetmassage.

Klik voor meer informatie over voetreflexzonetherapie

Therapie voor kinderen

Bioresonantie therapie

Bij moeilijk te traceren (chronische) klachten en allergieën, kan het bioresonantie-apparaat vaak snel een diagnose stellen. Ook het genezingsproces verloopt doorgaans sneller met Bioresonantie therapie. Vooral bij baby’s en jonge kinderen is deze pijnloze behandeling een prachtige aanvullende methode en een oplosser voor diverse aandoeningen ofwel dit is een ideale therapie voor kinderen.

De bioresonantiemethode is bij uitstek geschikt voor behandeling van allergieën van onder andere pollen. Maar ook eczeem, rugklachten, slapeloosheid, depressies, migraine en lusteloze kinderen hebben baat bij bioresonantie. Bovendien heeft de methode hét antwoord op stress. Tijdens de sessie maakt het apparaat druppels aan die dezelfde informatie bevatten als het instrument. Deze druppels moeten thuis worden ingenomen om het behandeleffect te versterken.

Klik voor meer informatie over Bioresonantie therapie

Straling

Kinderen staan thuis en op school bloot aan diverse netwerken, de gsm, de televisie, computers en elektrische apparaten. Ze worden moe, krijgen slaap- en leerproblemen. Niemand denkt bij dit beeld aan slechte invloeden van stralingen. Toch kunnen dat boosdoeners worden met een funeste uitwerking op lichaam en geest.

Onderzoekers ontwikkelden apparatuur om de hoeveelheid straling in woonhuizen en scholen te meten. En zij ontdekten ook de mogelijkheid om negatieve straling op te heffen. Dianne van de Bosch geeft advies op welke manier gebouwen het best ontstoord kunnen worden. Ook dit valt onder therapie voor kinderen.