Jentschura’s BasenKuur

Voor gezondheid, schoonheid en prestatievermogen

Een evenwichtige zuur-base-huishouding vormt de basis voor duurzame gezondheid, aantrekkelijkheid en vitaliteit. Het ‘Beauty & Healthcare’-concept ‘Jentschura’s BasenKuur’ is de sleutel naar uw zuur-base-evenwicht en uw gids naar innerlijke en uiterlijke tevredenheid.

Basisch in evenwicht

We willen allemaal onze gezondheid en schoonheid en ons lichamelijk en geestelijk prestatievermogen een leven lang te kunnen bewaren. De hedendaagse voeding- en leefgewoonten, gepaard met stress en milieu-invloeden, zorgen er in steeds sterkere mate voor dat de zuurtegraad van ons lichaam te hoog is. Een evenwichtige zuur-base-huishouding vormt echter de basis voor duurzame gezondheid, aantrekkelijkheid en vitaliteit.

Jentschura’s BasenKuur omvat de gerichte combinatie van de producten 7×7 KruidenTheeWurzelKraft en MeineBase en vormt met zijn driesprong van ontzuren al lang een beproefd kuurconcept voor meer vitaliteit en welbevinden van ons lichaam. Door de doelgerichte toepassing van deze drie producten gedurende een periode van vier weken slaagt iedereen erin om zijn persoonlijke doelen op natuurlijke en gemakkelijke wijze te bereiken.

Het 4-weken-ontzurenplan

Met ontzuren eenvoudig naar uw doel

Benodigd voor 4 weken

De 3 kuurvarianten

Voor het vormen, voor het versterken & voor het vasten

Jentschura’s BasenKuur brengt je weer in balans en kan op elk moment worden gestart. Afhankelijk van uw persoonlijke doelen is het direct en op langere termijn bijzonder effectief om de deze te combineren met gerichte beweging en voeding. U kunt de lever en de nieren extra ontlasten door de basische lichaamswikkel, onze basische kousen en onze droog- en natborstels te gebruiken.

De kuur voor het vormen

De voeding voor het vormen brengt het goede figuur tevoorschijn! Het weefsel wordt ontlast, versterkt en verstevigd. Basisch optimaal verzorgd worden contouren zichtbaar en het prestatievermogen verhoogd.

Het ontbijt is onmisbaar voor een gezonde en succesvol begin van de dag. Wie ‘s morgens al zijn organisme verzorgt met hoogwaardige koolhydraten en vitale stoffen, is vroeg en lang fit en daadkrachtig. Een gezond eetgedrag is de basis voor een levenslange gezondheid van lichaam en geest. Een volwaardig ontbijt staat hierbij centraal.

De gluten- en lactosevrije MorgenStund-pap is in velerlei opzichten een perfect ontbijt. De glutenvrije planten boekweit, gierst en amarant scoren met een hoge verscheidenheid aan voedingsstoffen en zijn dankzij hun complexe koolhydraten een duurzame en gelijkmatige energieleverancier. Deze krachtige granen bevatten bovendien veel zink, magnesium, ijzer, biotine en hoogwaardig, plantaardig eiwit en ondersteunen daardoor een evenwichtige zuur-base-huishouding.

Uw voordelen op een rijtje

– streeffiguur bereiken en vasthouden
– met genot genoeg eten zonder calorieën te moeten tellen
– voorkomt het jojo-effect
– verstevigt het weefsel

De kuur voor de versteviging

De voeding voor de versteviging ontlast het lichaam! Hierbij worden de lichaamseigen buffers voor mineralen weer aangevuld en cellen, weefsel en organen versterkt. Tegelijkertijd wordt het immuunsysteem versterkt.

Uw voordelen op een rijtje

– vitaliserend en versterkend
– compenseert ‘verzurende’ voedingsgewoonten, stress enz.
– voor of ook in de plaats van een vastenkuur, bijvoorbeeld bij bestaande civilisatieaandoeningen
– verbetert de spijsvertering, verwijdert stuwing en zorgt voor meer beweeglijkheid

De vastenkuur

Vasten is de meest intensieve vorm van de inwendige reiniging en ontlasting. Vasten biedt de mogelijkheid om bewust tot rust te komen en te ‘onthaasten’, helder te kunnen denken, oude gewoonten te herzien en nieuwe doelen te stellen.

Uw voordelen op een rijtje

– bewust ontspannen van het dagelijks leven
– zich bevrijden van ‘verzurende’ voedings- en leefgewoonten
– het lichaam en de darmen ontlasten
– een paar pondjes afvallen
– nieuw gevoel van energie krijgen