Voetfreflex therapie

Voetfreflex therapie

De Voetreflex therapie is erop gericht het lichaam in balans te brengen. De voetreflextherapeut geneest dus niet zozeer, maar bevordert vooral de natuurlijke processen binnen het lichaam. De speciale voetmassage is daarnaast ook nog eens heel ontspannend!

Lees meer

Bioresonantie therapie

Bioresonantie therapie

De Bioresonantie therapie beïnvloedt met haar trillingen op energetisch informationeel niveau de lichamelijke processen van de individuele patiënt. Het Bioresonantie apparaat zendt lichaamseigen trillingen uit die verstoringen in ons lichaam traceert en opheft.

Lees meer

Stimatriph pijnbehandeling

Stimatriph pijnbehandeling

Electro therapie wordt al meer dan honderd jaar met positieve resultaten toegepast als ondersteuning bij medische behandelingen met medicatie. De laatste jaren zijn er vele vormen van electro therapie ontwikkeld. Een van de ontwikkelingen is het gebruik van micro stroom.

Lees meer

Behandelingen met Bach Bloesem therapie

Bach Bloesem therapie

Onze gezondheid hangt nauw samen met hoe wij leven. Water is de ‘Moeder van het Leven’. Alle leven bevat water. Ons lichaam bevat ongeveer 70% water.

Lees meer

Behandelingen voor Therapie voor kinderen

Therapie voor kinderen

Een ontroostbare baby, eczeem, allergische reacties, astmatische benauwdheid, hyperactieve kleuters of juist een onherkenbaar lusteloos kind.

Lees meer

Behandelingen Massages

Massages

Energie nodig? Laat u dan verwennen bij Zonnevlecht Gezondheidscentrum! Onze professionele massagetherapeuten geven u een massage waar u van opleeft.

Lees meer