Borstel je huid en maak profijt van je grootste uitscheidingsorgaan!

borstels

Borstel je huid en maak profijt van je grootste uitscheidingsorgaan!
Verbeterde doorbloeding, stevigere huid en bindweefsel en minder cellulite bij regelmatig borstelen van de huid!

De huid is ons grootste uitscheidingsorgaan! De huid scheidt afvalstoffen uit via verschillende klieren, zoals de zweet- en talgklieren, maar ook door het vormen van o.a. huidschilfers.

Wanneer je lichaam verzuurt uit zich dat vaak heel snel via de huid. Onze uitscheidingsorganen, zoals de nieren, darmen en longen zijn vaak overbelast door onze voedings- en leefgewoonten die een overschot aan zuren bevatten. Alles wat de nieren, darmen en longen niet uit kunnen scheiden, wil er uit via de huid. Dit merken we o.a. door overmatig zweten, eelt en roos. Uitscheidingsregio’s van ons lichaam zijn o.a. voeten en handen, de knieholtes en de binnenkanten van de ellenbogen, de oksels en liezen. De huid heeft in deze regio’s de meeste zweetklieren per cm2 en heel veel talgklieren.

Door regelmatig droog en nat te borstelen wordt de uitscheiding van afvalstoffen via de huid verbeterd en wordt de huid tegelijkertijd zuiver. Door het borstelen wordt de huid bevrijd van afgestorven huiddeeltjes en wordt de uitscheidingscapaciteit van de huid verbeterd. Zowel de bloedsomloop als het lymfestelsel worden geactiveerd, schadelijke stoffen worden afgevoerd en het bindweefsel gereinigd.

Door de verbeterde doorbloeding wordt het weefsel met zuurstof en belangrijke nutriënten geregenereerd. De huid en het bindweefsel worden stevig en zuiver. Zelfs cellulitis wordt bij regelmatig gebruik gunstig beïnvloedt!

In de ochtend een extra energiebooster nodig? Start de dag met droog borstelen of gebruik een lichaamsborstel onder de douche. Dit activeert de doorbloeding en stimuleert de bloedsomloop. Neem je een bad met Meine Base basisch mineraalzout ? Borstel je huid om de 15 minuten en stimuleer hiermee de extra uitscheiding van afvalstoffen.

Selecteer een Afleverpunt