Nieuw product voor sterk(er) haar, een gezonde hoofdhuid en tegengaan van haaruitval!

Skalpuro

Nieuw product voor sterk(er) haar, een gezonde hoofdhuid en tegengaan van haaruitval!

“Op de hoofdhuid bevindt zich een hele scala aan mineralen die de tot 150.000 haren voeden. Wanneer de zuur-base-huishouding uit balans is, onttrekt het organisme daaraan graag mineralen”, verklaart Dr. h. c. Peter Jentschura.

Het gevolg is haaruitval die bij veel oudere mensen veelal bekend is. ‘SkalPuro’ bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van opgeloste verontreinigingen en ondersteunt en versterkt de haargroei. Daarnaast verleent ‘SkalPuro’ het haar ook aanzienlijk meer volume en elasticiteit.

SkalPuro is een basische gel voor diepte reiniging van de hoofdhuid. De gel is ideaal bij een jeukende, droge en schilferige huid of bij haaruitval.

– Met mineralen, kruidenextracten en etherische oliën.
– Optimale verzorging voor de hoofdhuid met voedingsstoffen
– Tegen jeukende, droge en schilferige hoofdhuid
– Zorgt voor een verfrissende hoofdhuid
– Gecertificeerde natuurlijke cosmetica

Hoe gebruik je Skalpuro?

Stap 1

Breng de basische gel aan in de haarscheidingen op de droge en ongewassen hoofdhuid. De gel kort inmasseren en 5 minuten (of langer) in laten werken.

Stap 2

Vervolgens met veel water opschuimen en zorgvuldig uitspoelen. Indien nodig kunnen de haren worden nabehandeld met een conditioner.

Skalpuro werkt bijzonder effectief in combinatie met 3×3 Haartonicum. Het haar tonicum kun je na de behandleing met Skalpuro aanbrengen op de hoofdhuid en licht inmasseren

Ontzuren vanuit binnenuit blijft natuurlijk altijd de basis. Dit doe je door middel van basische voeding en de ontzuringsproducten van Jentschura.

Selecteer een Afleverpunt